Dekorativne zidne naljepnice ukrasit će svaki dom

Uređenje doma dekorativnim elementima često je onaj završni dodir kojim novi prostor činimo domom, ili pak stari prostor pretvaramo iz dosadnog u ponovno zanimljiv. Ipak, ponekad je teško znati odakle krenuti i kako prostor udomaćiti, pogotovo ako se radi o skučenom i malom prostoru, u kojemu nema mnogo mjesta za dekoracije.

Borite li se sa takvim problemom, izvrsna je ideja funkcionalnim predmetima dodati i dekorativan aspekt, ali i pametno iskoristiti površine poput zidova, za što su odlične naljepnice.

Pristaju u svaki dom

Dekorativne zidne naljepnice odličan su izbor za sve koji svoj dom žele urediti na zanimljiv i neuobičajen način. Bilo da tražite simpatične naljepnice likova iz crtanih filmova za dječju sobu ili pak želite inspirativan moto za zid vaše radne sobe, ovu vrstu naljepnica moguće je pronaći u mnogo različitih oblika i verzija. Upravo radi toga, odličan su odabir za dekoriranje jer bez obzira što trebate, lako to možete pronaći.

Dizajnirajte naljepnice sami

S druge pak strane, imate li specifične želje, na primjer fotografiju ili vlastiti dizajn, dekorativne zidne naljepnice također možete i izraditi. Mnoge tiskare putem svojih internetskih stranica ili u poslovnicama nude mogućnost ispisa. Sve što trebate je imati fotografiju ili dizajn visoke rezolucije te znati, barem otprilike, dimenzije naljepnice koju želite izraditi. Ispis ne traje dugo, pa svoj odabir vrlo brzo možete zalijepiti na svoj zid i tako u potpunosti personalizirati svoj prostor.

Jednostavno apliciranje na zid

Dekorativne zidne naljepnice vrlo su popularne zbog svoje jednostavnosti korištenja. Za razliku od tapeta, nije potrebno nikakvo ljepilo niti posebna priprema, a za razliku od bojenja i vlastoručnog crtanja nije potrebno nikakvo posebno znanje ni iskustvo.

Mogu se pronaći u raznim dimenzijama. Naljepnice većih dimenzija i tekst često ćete pronaći u nekoliko komada u pakiranju. Prije postavljanja potrebno ih je posložiti kako ih slučajno ne biste krivo zalijepili. Koraci za postavljanje:

  • očistite zid, ima li na njemu prašine i paučine
  • ukolonite zaštitni papir sa stražnje strane naljepnice,
  • pažljivo naljepnicu zalijepite na zid
  • pazite da ne nastanu nabori te da se ispod naljepnice ne stvore mjehurići zraka

Ako se toga pridržavate, imat ćete prekrasan ukras na zidu koji će ostati postajan dugi niz godina.

Dekorativne zidne naljepnice ukrasit će svaki dom