Veća sigurnost na cesti uz H7 LED žarulje

Na cestama je danas jako puno automobila. Nažalost, većina je ipak onih starije proizvodnje jer mnogi nemaju novca za kupnju novog auta, već voze aute stare i nekoliko desetaka godina. Iako je to dobro što se tiče uštede, činjenica je da stariji auti nisu toliko sigurni kao oni noviji, niti za vozače i putnike u njima, kako niti za ostale sudionike u prometu.

Rasvjeta igra jednu od ključnih uloga kada je sigurnost u pitanju. Većina automobila još uvijek ima halogene žarulje, no LED tehnologija je sve pristupačnija. Automobilske žarulje H7 LED  su se mnogima pokazale kao odlična investicija.

Kompatabilnost LED žarulja s automobilima

Ako ste se odlučili postaviti LED žarulje na svoj automobil, morate obratiti pažnju na još jednu činjenicu, a to je da odlučite koja vrsta vam je potrebna. Izbor je danas stvarno šarolik i zasigurno ćete pronaći modele kao što su: 

  • H7
  • H4
  • H1 
  • H3 itd

U tom moru oznaka ponekad se teško snaći, a zasigurno će među vama biti i onih koji ne znaju koje su prilagođene tipu njihova automobila. Najpoznatije su vjerojatno žarulje H7 LED za auto i njihov asortiman možete pronaći na raznim mjestima. No, sve to vam pada u vodu ako vaš automobil ne podržava ovu vrstu.

Veliki izbor H7 LED žarulja na internetu

Na internetu, odnosno u brojnim web trgovinama možete pronaći veliki izbor i kupiti žarulje H7 LED za auto, naravno ukoliko vam odgovaraju. Uglavnom ćete moći odabrati između automobilskih žarulja poznatih proizvođača, ali i nekih potpuno nepoznatih. Mnogi će tu zastati jer će takve H7 LED žarulje za auto biti višestruko jeftinije od onih nešto popularnijih proizvođača.

No, morate biti svjesni da u ovom slučaju je ipak riječ o modelima nešto slabije kvalitete za koje je upitno je li im vijek trajanja isti kao i onim skupljim. Naravno, to je teško sada odrediti s obzirom da su takvi proizvodi nešto noviji na tržištu i gotovo nitko ne može napisati iskren osvrt na taj proizvod nakon vrlo dugog vremena korištenja.

Jer tek nakon što ovakve žarulje za auto testrirate u nešto dužim periodima, možete biti sigurni u njihovu kvalitetu. Ili se razočarati s viđenim.

Veća sigurnost na cesti uz H7 LED žarulje