Smiješne majice odličan su poklon za rođendan

Ako tražite poklon koji će zasigurno razveseliti vaše bližnje, tada bi smiješne majice trebale biti vaš prvi odabir. U današnje vrijeme sve više ljudi traži unikatne i inovativne poklone, a majice s printom nekog zanimljivog ili smiješnog teksta mogu biti direktan znak pažnje za najmilije. Na taj način pokazat ćete im da vam je stalo do njih i da znate što vole, te ih obradovati s poklonom koji zasigurno neće dobiti od neke druge osobe.

Što su smiješne majice?

Samo ime smiješna majica može imati dvosmisleno značenje, stoga je red da objasnimo o čemu se ovdje radi. Smiješne majice ne izgledaju glupo i nisu zbog toga smiješne, već je razlog tog naziva što na sebi imaju printanu neku smiješnu sliku ili natpis. U ponudi raznih online trgovina ima mnoštvo zanimljivih ponuđenih dizajna. Neke od najpopularnijih majica imaju natpise poput: Lord of the Grill, You look like I need another drink ili Cool story bro, tell it again. Kada se ovi natpisi isprintaju sa zanimljivim fontom ili nekom prigodnom sličicom, poprimaju još zanimljiviji dizajn. Ako pak ne želite birati ponuđene, već želite stvoriti svoj dizajn, majice.si web trgovina u ponudi ima i uradi sam aplikaciju.

Napravi sam print za majice

Kako biste u potpunosti personalizirali poklon i prilagodili natpis ili sliku za osobu kojoj je poklanjate, na web trgovini odaberite oblikuj sam svoju majicu. Kada uđete u aplikaciju za kreiranje, možete stvoriti što god poželite. Od odabira vrste i boje majice, do postavljanja vlastite slike ili natpisa kao print. Izrada smiješne majice ne zahtijeva nikakva predznanja i samo korištenje aplikacije za izradu je znatno pojednostavljeno. Imajte na umu da kod printanja više artikla, ako radite majice za firmu ili slično, uvijek prvo napravite test s jednim uzorkom, pa ako je zadovoljavajuć printajte više komada.

Majice s printom za firmu

Ako želite podignuti svoju firmu na viši nivo, prvi korak je personaliziranje odjeće vaših zaposlenika. Izrada jednostavnih ljetnih majica u bojama firme s logotipom može vašim posjetiteljima odati bolji dojam, nego ako su zaposlenici u različitoj robi. Osim toga, logotip na majici znatno pomaže kod povećanja brenda, a majice s printom su veoma jeftine. Smiješne majice ili majice s printom možete jednostavno naručiti online, te nema potrebe da napuštate svoj dom.

Smiješne majice odličan su poklon za rođendan