Popularni darovi za djecu manjeg uzrasta

Najbolji darovi za djecu su igračke, no nisu sve igračke dobri darovi. Postoje neki darovi koji kod djece potiču razvoj kreativnosti i mašte, dok neki darovi služe isključivo za igru prema unaprijed zadanom načinu. Djeca su naša budućnost i veoma je važno da im omogućimo što bolji i kvalitetniji razvoj. Ovisno o starosti djeteta, birajte i dar koji je prigodan za njega, a mi ćemo kroz daljnji tekst navesti neke odlične poklone koji će ih zasigurno razveseliti!

Darovi za najmlađe

Potrebno je da se darovi za djecu prilagode dobi. Kod izrazito male djece, drvene igračke su najbolji poklon. One nemaju striktno definirana pravila igra, što je odlično za razvijanje kreativnosti djeteta. Također, izrazito su dugotrajne i djeci nikada neće dosaditi. Najpopularniji dar za malu djecu je kocka u koju se postavljaju određeni predmeti. Kocka na sebi ima rupe, a dijete je mora popuniti s trokutima, kockama, pravokutnicima i raznim drugim oblicima.

Vozila za djecu

Odlični pokloni za djecu mogu biti razna vozila. Tko još voli više hodati, nego se voziti? Uz to, vozila će pomoći djeci da ojačaju noge, a uz njih će im odlazak u šetnju biti omiljena aktivnost. To mogu biti tricikle ili vozila na četiri kotača, a postoje razni modeli koji su izgledom prikladni djeci i koji će ih oduševiti na prvi pogled!

Igre za djecu 

Postoje razne igre za djecu koje će im pomoći da razvijaju mozak i kreativnost već od najranije dobi. Hubelino je jedan od najpoznatijih proizvođača igračaka za djecu, koje osim igre služe i za razvijanje. Njihov najpopularniji proizvod je staza za pikule, koju djeca naprosto obožavaju. Ona dolazi u više varijanti, a za koju ćete se odlučiti ovisi o dobi vašeg djeteta. Osim toga, postoje i drugi zabavni darovi za djecu, kao što su set za iskopavanje dinosaura i likristala i znanstveni setovi vremenske postaje , robota ili vjetrenjače.

Kupite dar online

Darovi za djecu mogu se kupiti online. U Gorila Darila web trgovini dostupno je više od 200 različitih artikala namijenjenih djeci. U ponudi se osim navedenih igračaka mogu pronaći i razne druge, za sve dobi djeteta. Talking Tom je danas veoma popularan, a u ponudi se nalaze i njegove puzzle. Zavirite u široku ponudu igračaka za djecu u kojoj ćete pronaći sve što tražite. Kada ste se odlučili za kupnju, dodajte željene artikle u košaricu i izvršite narudžbu. Vaše dijete će zasigurno biti oduševljeno poklonom, koji će stići na vašu adresu u svega nekoliko dana!

Popularni darovi za djecu manjeg uzrasta